Thursday, November 17, 2011

Olivia Palermo

See tumedajuukseline kaunitar on oma lihtsuse ja alati särava olekuga võitnud nii minu kui paljude teiste moearmastajate südame. Aga kes on Olivia Palermo? Sündinud 28. veebruaril 1986, kasvas üles rikkas peres NY-s ja sai juba sealt hea stardipositsiooni kaasa korraliku sotsiaalse kapitali näol. Olles küll käinud ülikoolis ja õppinud seal meediat, on ta hetkel tuntud eelkõige näitleja ja modellina, kes sai tuntuks MTV sarjast "The City". Olivia on üks fotograafide poolt armastatumaid fashionistasid, keda pildistatakse nii enne kui pärast moeshowsid ning kelle välimus ning laitmatu käitumine (ilmselt "kaasavara" kõrgklassi peres kasvamisest) ei valmista kunagi pettumust.

Olivia stiili iseloomustab eelkõige lihtsus, naturaalne värvigamma ning taas oskuslik aksessuaaride kasutus. Tema suurim ehe on muidugi siiras naeratus, suurepärane jumekas nahk, "naabritüdruku" - olek ning alati hoolitsetud juuksed. Kindlasti pole ta trendidega kaasajooksja ning oma kaasasündinud eneseteadlikusega ei vajagi liigset pingutamist.Samuti meeldib talle kanda riideid korduvalt neid miksides väga erienvates kombinatsioonides.
Kui Olivialt midagi nö üle võtta, siis just tema siirast sundimatut olekut ja lihtsust riietumisel. Tõesti kena noor naine!


Toredat endaleidmist!

No comments:

Post a Comment