Monday, August 6, 2012

Kuidas muuta enda välimust kõige lihtsamalt

Kui mul oleks vaja kunagi mingil põhjusel anda intervjuu ja minult juhtuks intervjueerija küsima, mis on  üks nõuanne Eesti naistele, siis laias laastus on vastus ühene. Nimelt kandke rohkem ja oskuslikumalt lisandeid. Vähene ja oskamatu aksessuaaride kandmine on eestlannade ühine nimetaja.

Riided iseenesest ei tee stiili ega loo personaalsust. Need lihtsalt on. Elama ja isikupäraseks aga teeb inimese erinevad lisandid. Pealegi on nii lihtne paari väikse asjaga teha sellest samast riietuskomplektist uus look - pidulikust argine, sportlikust šikk jne. Oskuslik lisandite kandmine teeb kõige lihtsamast komplektist hetkega elegantse või hoopis vastupidi. Lisandid on ka prantslannade kui üldtunnustatud stiilietalonide kindel trump.

Vööd, kotid, jalatsid, ehted, peakatted ja sallid on need, mis tihti just esimesena tõmbavad tähelepanu ning räägivad kandja kohta kõige rohkem. Eriti kui oled mõne alternatiivse stiili kandja, aga nt korralik kontoririietus seda just ei soosi, siis aksessuaaridega saab oma lemmikstiilile ikkagi truuks jääda.

Lisanditega saab nö ühendada komplekti tervikuks ja nad panevad täpi "i" peale. Kui soovid kanda nt värvilisi kingi või kotti, on kaval sama värvi korrata kas kaelkees, kõrvarõngas või rätikus - see loob ühtse ning läbimõeldud välimuse. Reisimisel on erinevad lisandid aga täiesti asendamatud kui just ei soovita lisakilosid oma reisipagasisse.

Aksessuaare pole kunagi liiga palju ning samuti on tark neid omamoodi koguda. Vähemalt mu enda puhul on küll nii, et vahel ei kanna mõnda ehet tükka aega, aga siis võtan jälle kasutusse. Eheteid on väga lihtne ka ise teha vähimagi käsitööoskusega inimesel ning net on selleks lõputute võimaluste ja erinevate õpetuste inspiratsioonikoht. Löö aga Googleisse märksõna DIY ja erinevaid juhtnööre tuleb robinal. Ka second handid ning kirbukad on lisandite soetamiseks head kohad.

Lisanditest olen ka varem kirjutanud, kuid neile tuleb ilmselt oluliselt rohkem juhtida tähelepanu. Niiet olge julegamad ning loomingulisemad aksessuaaridega. Nipp on õppida, et vähem on rohkem ja kvaliteetsem lisand annab ka kiirmoeketitootele luksusliku viimistluse.

Mõnusat augustikuu jätku!

Pildi asukoht

1 comment:

  1. Mulle meeldivad ka igasugused lisandid. Nii saab ühte asja mitutmoodi kanda ja ei tüüta ruttu ära. Eriti armastan salle ja kingi :)

    ReplyDelete