Sunday, July 22, 2012

Pika kleidi suvi

Räägitagu selle suve kohta mida iganes, aga mulle see igatahes meeldib: loodus lokkab täies roheluses juuli teisel poolel, saab südamerahuga teha kõiki tubaseid tegevusi ja kanda lõputult pikki kleite ning seelikuid. Mitte, et viimaseid ei saaks kanda kuuma ilmaga, kuid just sel suvel on mu lemmikesemed olnud pikad kleidid ja -seelikud ning ma pole neid kunagi varem nii palju kasutanud. Pealegi teavad targad naised rääkida, et naisenergiale pole midagi paremat kui pikk seelik ja mulle see teadmine igatahes sobib. Julgelt võib väita, et pikk seelik ei jäta sugugi ükskõikseks ka vastasugupoole esindajaid - fantaasiale on  piisavalt ruumi. 

Pika romantilise kleidi parim rahustaja on mõni mehelikum lisand nagu nt robustne nahkjakk (miks mitte täiesti motoratturi oma) või julgem konkreetse iseloomuga ehe - kas käevõru või kaelakee. Parimad jalavarjud on teadagi sandaletid või platvormtallaga kiilkingad. Pealegi on nii mugav panna selga pikka kleiti - hops! ja oled 2 minutiga riides, ei mingit mõtisklemist nagu seeliku või pükste puhul - mis tuleb üles ja ka jalasääred ei pea olema perfektsed. Täiesti ideaalne kehakate.

Materjalidest on head valikud nii trikotaaž, siid, linane kui batist. Soovitav on siiski naturaalne kangas kui vähegi võimalik, lihtsalt see on alati elegantsem kui tehiskangas ning loodetavasti ka veidi loodus- ja nahasõbralikum.

Seltskonnakaunitarid erinevates makskleitides:
Veel stiilinäiteid:
Niiet, kallid lugejad (eeldatavasti siiski naisterahvad) - pikk voogav kleit selga nii tänavale, aiapeole kui pidulikule üritusele ning nautige suve, ka seda vihmast ja jahedavõitu, sest selles on oma võlu!

Kõike kaunist!

No comments:

Post a Comment