Tuesday, April 2, 2013

Appi!!! Mul ei ole midagi selga panna!

Ilmselt pole ühtegi naist, kes vähemalt korra elu jooksul sellise appikarjega poleks esinenud. Kuigi ma tegelen inimeste nõustamisega riietusküsimustes, siis suudan seda lauset vaatamata kõigile oma teadmistele siiski kuuldavale tuua. Tõele au andes küll üha harvem :D. 

Olen tähele pannud, et segaduses oma riidekapi ees seismine on otseses seoses aastaaegade muutusega ja "mitte midagi selga panemist" esineb tihedamini just kevadel ning sügisel. Eriti sage külaline on see tore lause märtsis-aprillis, suveks asi taandub, sest siis on üldse kogu elu lihtsam ja sügisel esimese külmaga tabab jälle :D. 

Kevadel esimeste päikesepaisteliste ilmadega tahab vist iga naine tunda ennast uue ja värskena ning heita kappi vähemalt järgmise novembrini oma talv läbi kantud joped-mantlid-kasukad ja panna midagi kergemat, värskemat ja uuemat. Sama kehtib vähemalt minu puhul ka seelikute-sviitrite-kleitide osas. Aga jama on selles, et külm kestab edasi ja tänavune talv ei kavatse vist üldse kuhugi enam ära minna :D ning paraku tuleb siiski kanda vähe paksemaid üleriideid. 

Mida sellises olukorras teha? Soovitan kõigepealt mõelda, mida te ideaalis tahaksite üldse kanda. Tegelikult pole ju vaja tervet riidevaru uuendada. On suhteliselt tõenäoline, et isegi 1-3 esemega saab juba uue ilme isegi nendele talv läbi kantud tüütutele esmetele ning siis juba ongi soe käes. Õnneks pakub praegune kaubandus hästi palju värvi ja juba kasvõi uus värviline seelik või pluus muudab rõivavaliku ühe hetkega uueks ning kevadiseks. Isegi kui see kevad on külm. 

Kuidas otsustada, milline või millised on need vajalikud esemed? Mina tavaliselt teen kõigepealt kerge muudatuse riiete paigutusel. Panen tahapoole need kleidid-seelikud-sviitrid, mida kevadel kanda rohkem ei soovi, tõstan ette vastupidised, mõned asjad prakeerin üldse välja ja siis on  juba kergemini näha, mida on juurde vaja, et end uuel hooajal hästi tunda. Tavaliselt tuleb see teadmine suhteliselt kergelt pärast selliseid muudatusi.

Loomulikult on neid hetki, mil "mitte midagi selga panna", palju rohkem, aga neist juba edaspidi :D.

Ja kui ise jääte hätta oma rõivavaliku uuendamisel, võite julgelt ka minu poole pöörduda. Teiste kappidega on asjad palju lihtsamad nagu ikka elus :D.

Julgeid muudatusi ning rõõmustage päikese üle!

No comments:

Post a Comment