Friday, March 22, 2013

Kerged nipid kevadiseks värskenduseks

Vaatamata teadmisele, et kevad on ametlikult käes, tuleb meil selle külmaga siiski end veel talvisematesse riietesse pakkida. Tegelikult hing ihkab aga midagi uut (vähemalt minul küll), aga isegi kevadmantel tundub kuidagi külmavõitu, niiet otsustasin jagada kuni tegeliku kevade saabumiseni mõned väiksed soovitused. Lisaks lugesin just ühe stilisti väidet, et valgus muudab värve meie seljas ning tõsi see on - pruun, hall ja must, mis tundusid asjakohased seljas sügise ja talvise valgusega, on nüüd kevadvalguses ikka suht tuimad ja isegi depressiivsed.

Loomulikult esimene asi, millega oma riietusse tuua värskemaid kevadtuuli, on seda teha uue erksavärvilise ja kergema tekstuuriga salliga. Võiks jätta kõik need mõnusad tube'id ja muud raskepärased kaelasoojendajad ootama järgmist sügist ning vahetada välja mõne kenat värvirõõmsa salli vastu ja vitamiinilaks on garanteeritud nii endal kui teistel. NB- õige tooni, mis sobib teie praeguse jumega, saab teada, kui panna kangas näo alla ja siis hinnata, kas see annab tooni juurde või võtab hoopis maha. 
Järgmine nõuanne on vahetada oma talvine käekott mõne rõõmsama ja kergema vastu. Käekotiga on veel see lihtne variant, et selle tooniga saab veidi rohkem mängida - pole see ju näo juures nagu nt sall. 
Samuti toovad uue hingamise meie välimusse kasvõi ühed uued kõrvarõngad või kaelakee. Eriti hea tulemuse saab just kõrvarõngastega, sest need paistavad välja nii välis- kui siseriietega. Tuntud stiiligurud moemaailmast võivad siinkohal selle kenasti ette näidata:
Soovitan üle vaadata ka sviitrid, mida praegu kannate - raskepärased kõrge kaelusega sviitrid võiks samuti panna järgmiseks hooajaks tallele ning võtta kasutusse rõõmsamad ja veidi avaramad variandid.
 Igatahes loodame, et see pikalt kestnud külm annab siiski ühel hetkel järele (kus ta pääseb :)) ja varsti saab ringi lasta kevadmantlis ja -kingades. Seni aga nautige mõnusat päikest ja tehke oma rõivavalik värvilisemaks ja kergemaks.

Kaunist kevade algust!

No comments:

Post a Comment