Thursday, August 5, 2010

Oluline aksessuar

Praegu seda teksti kirjutades on akna taga üks viimase aja vihmasemaid ja jahedamaid ilmasid ning vaadates möödujaid, on just paras hetk tuletada meelde kui oluline on tervikliku välimuse loomise juures üks aksessuaar - nimelt vihmavari. Jah, ka vihmavarju valimine on tegelikult oluline ning seda valides tuleks mõelda, millise riietuse ja aastaajaga see sobib. 

Tuleb tunnistada, et paraku on meil Eestis nende valik veidi komplitseeritud, kuid hea tahtmise juures leiab ka siit head valikut. Nt Mustri pood Pärnu mnt-l või mõned Vanalinna väiksemad kauplused. Kui aga satud Inglismaale, siis võiks sealt küll endale soetada ühe isikupärase varju.

Millest lähtuda vihmavarju valimisel? Hea, kui üks on kaasavõtmiseks kokkupandav (sest Eesti kliimas on 2 "kohustlikku" asja meie käekotis - päikeseprillid ja vihmavari) ning tõsisema vihmailma jaoks suurem ning tugevama konstruktsiooniga variant. Võiks nt arvestada, et vihmavarju värv heidab näole varju ja heledama varju all on ka nägu säravam ning vähemalt suveks võiks olla küll naiselik ning hele vihmavari.

Selle aasta juulikuus oleks ära kulunud ka omaaegne daamide kohustuslik kaaslane suvel - nimelt päikesevari. Nägin nädalavahetusel Meremuuseumis käies Narva-Jõesuu väljapanekul paari päris ahvatlevat eksemplari :).

Lahe sügis-talvine variant (tuleb tunnistada, et ka endal on analoog):
Veel erinevaid võimalusi:

Vihmavarjude valik on tegelikult lõputu ja järgmist ostes võiks mõelda, et kas see vari ka täiendab su riietust ja rõhutab personaalsust.

Vahelduseks soovin ka mõnda toredat vihmapäeva!

No comments:

Post a Comment