Monday, August 16, 2010

Liivakell ehk kurviline kehatüüp

Vastavalt lubadusele kajastan igat figuuritüüpi eraldi. Alustan liivakellast ehk kurvilisest naisetüübist. Ilmselt on tegemist heas mõttes kõige naiselikuma figuuriga ja mulle tuleb sellele naisele mõeldes kohe silme ette Marilyn Monroe.

Kehatüüpi iseloomustab selgelt väljajoonistuv büst ja talje, kena tagumik ja puusade olemasolu.

Põhiliseks kuldreegliks on keha ja taljet rõhutavate rõivaste kandmine, sest oma keha piirjoonte varjamisega võib kergelt näida tegelikust paksem. 

Materjalidest on hea kasutada pehmeid ja langevaid kangaid nagu siid, trikotaaž, kudumid, puuvillane ja linane. Mustritest sobivad enmik, sest alumine ja ülemine kehapool on tasakaalus, triipe soovitan siiski ettevaatlikult. 

Käekottidest on parim keskmise suurusega ja pehme kujuga ning vööd on su parimad sõbrad.

Rõivastest on parimad keskkohta rõhutavad kleidid, taljes jakid, lihtsa lõikega ning kõrge värvliga püksid ja seelikud, taljes või vööga mantlid, naiselikud teksad. Vältida võiks väga mehelikke jakke, sirgeid tuunikaid, meeste särke, lotendavaid rõivaid, kihilist riietumist ning kehakuju mittejärgivaid pükse ja seelikuid. 

Ehted võiksid olla luksuslikumad ja hinnalised, isegi antiiksed, sest oled ju naiselikkuse kehastus.

Lisaks: http://naine24.postimees.ee/3141947/riietumissoovitusi-liivakellafiguurile. Kuigi antud artiklis tuli ette kuidagi tuttavaid väljendeid. Loodetavasti oli see lihtsalt kokkusattumus.
Stiilset esmaspäeva!

1 comment:

  1. Oi, mina pirnipepu, pean oma järjekorda niinii kaua ootama. A
    Aga ma ootan! Sest su kirjeldused on ootamist väärt!

    ReplyDelete