Wednesday, June 23, 2010

"Sex ja linn" kahest

Võtsin eile ette siis selle paljuoodatud ja ülehaibitud (moe)filmi. Ootused eritit kõrgel just polnud, sest olin lugenud juba päris palju erinevaid kokkuvõtteid ning need eriti soodsat muljet ei jätnud. Läksingi pigem stilistikat vaatama.

Sisu oli ikka ülinõrk (alla mu niigi nappide ootuste) - lihtsalt nii naiivsed ei saa olla isegi ameeriklannad selles eas, see pole ju võimalik. Või siiski on? Samantha oli lihtsalt haletsusväärne ja mitte grammigi naljakas. See, mis võib 20-lt tunduda pöörane, pole seda üle 50-se puhul enam kindlasti mitte. Pigem meeleheitel vanatüdruk kui vamp-naine. Kunagised peotüdrukud olid lihtsalt vanad sellise filmi jaoks. Carrie osa isegi ei kannata kriitikat. Minu jaoks film täiega venis ning saalis oli isegi poole pealt lahkujaid.

Sisu sisuks, läksin ju rohkem riideid ja stilistikat vaatama. Ainus, kelle outfite oleksin endale soovinud, oli minu üllatuseks Miranda. Tõeliselt head kleidid lisaks üldse ainsale tegelaskujule, kes ei muutunud terve filmi jooksul naiivselt labaseks. Vahest nooremale publikule võisid tema riided tunduda igavad, kuid mina vaatasin vähemalt viite riietuseset selle pilguga, et kuidas neid endalegi teha. Tumepunane kontorikleit, ühed hallid siidipüksid kõrbes, lennukistseenis hele kleit koos jakiga, must kuldsete-hõbedaste kaunistustega kleit pulmades - kõik olid väga ilusad ja elegantsed. Carrie puhul meeldis üks valge jakk, sinine kleit ning paljunäidatud pikk oranž kleit. Huvitav, kas see on mingi ameerikalik komme öösärgi all pesu kanda? Igatahes torkas see eredalt silma.

Ok, vihmase ilmaga kui midagi targemat teha pole, võib ju vaadata, kuid kui kolmas osa peaks ka veel tulema (huvitav küll, millest ?! - Samantha ilmub tugiraamiga?), siis seda ma vaatan parimal juhul koduse taustana telekast. Sorry, kuid need tegelased oleksid võinud jääda seriaali ning mõnusad mälestused oleksid säilinud hea humoorika meelelahutusena, kuid täispikk film oli küll tehtud ainult dollarimärgid silme ees.

No comments:

Post a Comment